29 juni Vrijwilligersavond PKN 29 juni Vrijwilligersavond PKN
Vanuit de Gereformeerde en Hervormde kerkenraden wordt een avond voor vrijwilligers georganiseerd en wel op deze zaterdagavond in de Gereformeerde kerk. Dit belooft een gezellige avond te worden.

Een duo-concert: Joke Buis en True Desire Vocalband. Joke bekend van haar vele concerten in het land en Nederland Zingt, zal in Ommen haar repertoire aan ons laten horen. True Desire Vocalband zal haar afwisselen. Het belooft een heerlijke avond te worden: samen God groot maken en aanbidden met deze muzikale talenten.
De vrijkaarten voor de vrijwilligers liggen klaar bij het kerkelijk bureau Kerkstraat 5, tijdens de openingsuren op dinsdag- en donderdagmorgen en bij de Gereformeerde kerk. Ophalen kan tot uiterlijk 30 mei!

Ook zullen er kaarten gekocht kunnen worden voor € 10,00 bij de Primera en de Readshop. Voor aanvang van het concert kunnen er in de hal munten gekocht worden voor een kopje koffie of thee tijdens de pauze.