2e vredeswandeling 2e vredeswandeling
Stille vredeswandeling 
Vrijdagavond 25 november willen wij voor de tweede keer een stille vredeswandeling organiseren, net als de eerste wandeling 15 juli jl. 
De route die we lopen zal dezelfde zijn als op 15 juli jl.
We starten om 19:30 uur aan de Haven Oost 20 en we eindigen bij de Tuin van Hoop bij de Gereformeerde Kerk in de Bouwstraat. De vorige keer liepen er ca. 50 - 60 mensen mee ... het zou mooi zijn als er ook nu weer veel mensen meelopen. 

De oorlog in Oekraïne is niet over en zal, helaas, nog wel even duren. De winter is in aantocht en wij horen momenteel berichten over bombardementen die vooral burgers raken (denk bijv. aan energie- en watervoorziening). Hierbij stilstaan en bidden voor een einde aan deze oorlog: dat is het doel van deze stille vredeswandeling. 

Twee weken geleden zijn wij gebeld door het programma "Petrus in het land". Dit programma van KRO-NCRV zal naast andere items aandacht besteden aan deze stille vredeswandeling.

Er worden vrijdagavond 25 november opnamen gemaakt welke later zullen worden uitgezonden. Dus ... het zou heel mooi zijn als er ook nu weer veel mensen meelopen. 


Johan Schinkelshoek
 
terug