‘Samen Kerk – Samen Kunst’ ‘Samen Kerk – Samen Kunst’
Een werkgroep, bestaande uit Johan en Loes van der Linde, Remmelt Wassens, Marry de Lange en Hetty de Lange, heeft zich gebogen over de invulling van deze middag.

Zij heeft een aantal (amateur-)kunstenaars uit Ommen gevraagd iets aan te bieden met het thema: ‘geloofs-be-leven’. Diverse kunstenaars zijn al druk bezig geweest met het maken van schilderijen, iconen, glas-in-lood-kunstwerken, beelden, quilts, etc. Deze kunstwerken worden tijdens de ontmoetingsmiddag te koop aangeboden en/of bij opbod verkocht.

Hebt u of jij nu ook een hobby, zoals bijvoorbeeld bloemschikken, kaarten maken, boetseren, aquarelleren, taarten bakken, etc. die je deze middag graag wilt laten zien en/of wilt verkopen, schroom dan niet om je aan te melden.

De opbrengst van deze middag is bestemd voor diverse projecten binnen de kerk, zoals de gezamenlijke maaltijden, de nieuw in te vullen avondontmoetingen, het project op de Vlierlanden en de Noaberkerk. Projecten waarbij het gaat over elkaar ontmoeten en samen Kerk zijn, ook buiten de kerkdiensten.

Wij hopen dat we veel gemeenteleden zaterdagmiddag 24 september mogen begroeten in “De Kern” en onder het genot van koffie/thee/hapje/drankje ‘Samen-Kerk-zijn’ in praktijk kunnen brengen. Via Kerkvensters en de website van PKN Ommen www.pkn-ommen.nl wordt u regelmatig op de hoogte gehouden wat u deze middag allemaal kunt verwachten.

Bij vragen en/of aanmelding om mee te werken, kan contact opgenomen worden met één van bovengenoemde commissieleden.
Hartelijke groet, namens de werkgroep ‘Samen Kerk - Samen Kunst’,

Hetty de Lange
'06-49972471
*ghdelange@gmail.com

 
terug