Aanmelden voor kerkdiensten HG en GK Aanmelden voor kerkdiensten HG en GK
Staat u al in ons reserveringssysteem Kerktijd? Dan is geen verdere actie nodig! U ontvangt vanzelf de uitnodiging in uw mailbox of u wordt door ons gebeld.

Staat u nog niet in ons reserveringssysteem Kerktijd? Op deze website is de aanmeldknop weer beschikbaar, zodat u zich kunt aanmelden voor kerkdiensten. De volgende stappen moet u doorlopen:
Aanmeldformulier invullen met uw naam, e-mailadres, aantal bezoekers en een wachtwoord. Tot slot kiest u de diensten bij het kerkgebouw van uw voorkeur. Na deze aanmelding krijgt u direct een verificatie-mail toegestuurd. In deze mail moet u op de knop “Verifieer E-Mailadres” klikken. Hiermee is uw aanmelding volledig afgerond. Let op deze verificatie mail kan ook in uw spam box terechtkomen! De opgegeven gegevens kunt u overigens altijd weer aanpassen. Mocht u vragen hebben stuur dan een mail naar reserveren@pkn-ommen.nl.

Vanaf nu worden uitnodigingen verstuurd voor de kerkdiensten in de Hervormde Kerk Ommen (ochtend- en avonddienst) en Kerk Vinkenbuurt (ochtenddienst) totdat het maximum aantal is bereikt van het kerkgebouw.
In de avonddiensten zullen naast leden van de Hervormde gemeente ook leden van de Gereformeerde Kerk in de gelegenheid worden gesteld deze dienst bij te wonen.

Beheerders Kerktijd PKN Ommen
 
terug