Bericht van Thomas Bericht van Thomas
Volle tafel. 
Afgelopen maanden zijn er veel mensen benaderd om te komen helpen in het jeugdwerk. Helaas niet met veel succes tot afgelopen weken daar verandering in kwam. In drie dagen drie keer ja. Dit resulteerde vorige week in een rijk gevulde tafel met mensen die zich willen inzetten voor het jeugdwerk. 
Ze komen op het juiste moment. Als PaKaN! Zijn we aan het heroverwegen waar we staan en waar we naar toe willen. Welke mensen hebben we en waar ligt hun hart, waar liggen hun talenten en wat is Gods plan voor het jeugdwerk in Ommen. Een leuke zoektocht welke we zijn aangegaan met elkaar. Hopelijk mond dit uit in een mooi stukje jeugdwerk komend seizoen. Het is in ieder geval bemoedigend dat we afgelopen maanden minstens 5 á6 nieuwe mensen in PaKaN!  hebben mogen verwelkomen. Sommigen aan tafel, sommigen in de praktijk. Erg bemoedigend. 
Lijkt jou nu ook leuk om in de praktijk iets te komen doen? (2) Wekelijks, maandelijks of incidenteel, neem dan contact met mij/ons op. Kunnen we samen ontdekken waar we je kunnen inzetten! 

Helaas nemen er ook 2 mensen afscheid. Dorinda’s ambstermijn zit er op en Hans Baart heeft een nieuwe baan. We gaan jullie missen! Bedankt voor jullie inzet! En zegen in alles wat jullie gaan doen. 

Groet, 
Thomas Abbes 
Jongerenwerker PaKaN!  

 
terug