Uitzending van de kerkdiensten tijdens de corona crisis Uitzending van de kerkdiensten tijdens de corona crisis
Zoals al eerder bekend gemaakt: de komende zondagen hopen we als PKN-Ommen eigen kerkdiensten uit te zenden, vanuit een verder lege kerk. 
U kunt de opgenomen kerkdienst dan op twee manieren bekijken :
Via Kerkomroep.nl , 
of op onze website:  via de knop “Uitzending bekijken op YouTube/Vimeo” kunt u de kerkdienst aanklikken en vervolgens begint de opname te lopen.

Voor de mensen die op de live-uitzending van Kerkomroep zijn aangewezen (bijvoorbeeld onze gemeenteleden die een kastje van Kerkomroep hebben, en verder geen computer) spelen we op zondagmorgen om 10 uur in de kerk de eerder opgenomen dienst nog een keer af. 

Tenslotte: in de kerkdiensten die we uitzenden zullen de centrale elementen van de gewone diensten terugkomen, zoals bemoediging en groet, gebed, schriftlezing, meditatie, pastorale mededelingen vanuit beide gemeentes (ingekort!) en de zegen. Ook zal het Paasproject van de kindernevendienst een plek krijgen. Er is een bloemengroet, maar om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden worden de bloemen niet in de kerk gezet, maar direct vanuit de winkel bezorgd. Op weg naar Pasen komt er een liturgische bloemschikking in de kerk te staan. Voor de samenzang zoeken we naar alternatieven. De concrete invulling van de dienst is aan de dienstdoende voorganger.

Daarnaast heeft Vechtdalleeft TV besloten om de kerkdiensten van zowel Hervormde gemeente en de Gereformeerde Kerk en de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt zolang als nodig uit te zenden op ons tv kanaal Ziggo kanaal 43 en KPN en TELFORT op kanaal 1413.
 De uitzendtijden zullen zijn op zondag om 19:00 uur en op maandag, woensdag en vrijdag om 11:00 uur.

 
terug