Bericht van de Hervormde kerkenraad Bericht van de Hervormde kerkenraad
Weer fysiek naar de kerk ?
 
Nu er weer meer kan, kun je ook weer naar de kerk. Voor sommigen was het moment van zingen het moment om weer te gaan. Anderen gingen al eerder en sommigen wachten nog even.
Wilt u wel weer gaan, maar bent u nog wat huiverig, probeer dan eens een avonddienst. Daar is vaak nog ruimte genoeg. U kunt dan rustig wennen en weer vertrouwd raken met de kerkgang.
Vind u het moeilijk om alleen te gaan, bijvoorbeeld omdat er best veel is gebeurd in de periode dat u niet ging, vraag dan iemand die al wel gaat om samen te gaan. Dat kan het wat makkelijker maken.
Andersom geldt dit ook. Weet u van iemand die nog niet weer gaat, vraag dan eens of die persoon samen met u zou willen gaan.
Ook het samen koffiedrinken na de dienst kan een manier zijn om de weg terug naar de kerk te bewandelen. Samen zijn we kerk, buiten, maar ook binnen de kerkmuren.
En luistert of kijkt u voorlopig nog liever via internet ook dan zou u eens met iemand kunnen afspreken om samen te kijken.
Heeft u nog vragen over de kerkgang aarzel dan niet om deze te stellen, bij een ambtsdrager / pastoraal medewerker of een ander gemeentelid.
In ieder geval wensen we u allen voor de komende tijd gezegende diensten.
 
Met een vriendelijke groet van de Hervormde  kerkenraad,
 

 
terug