za 10 oktober 2020

Concert “Zwart, Asma en Klassiekers”

Locatie: 
 Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld.
Tijdstip: 
 20.00 uur
Prijs: 
 € 13,-

                Minne Veldman (orgel)

Op zaterdag 10 oktober om 20.00 uur kunt u luisteren naar een prachtig orgelconcert door Minne Veldman in de Willem Hendrik Zwart Hal.

Minne Veldman ontving zijn muzikale opleiding aan het conservatorium in Zwolle.
Met zo’n 50 orgelconcerten per jaar door heel Nederland is hij een veelgevraagd concertorganist.
Hij is kerkorganist in Hasselt en Urk en dirigent van verschillende koren. Daarnaast heeft hij veel orgelmuziek en koormuziek geschreven.
Om zijn enthousiasme voor het orgel en de orgelmuziek uit te dragen en te delen met jong en oud, organiseert hij o.a. het Orgelfeest, de You-tube Orgeldag, Orgelzomer Urk en zomerserie Orgelconcerten Vollenhove. In 2019 vierde Minne Veldman zijn 25 jarig jubileum.

Op het programma staan o.a. Concerto C-dur,BWV 595 (J.S. Bach), Präludium und Fuge c-molle, opus 37.1 (F. Mendelssohn Bartholdy), Marche de la Cathédrale de Cologne (A. Renaud) en Méditation en si bémol mineur (K.J. Mulder). Volledige programma: www.huetink-royalmusic.nl.

Reserveren: is verplicht en kan T 0572-371838 of E adhuetinks@gmail.com. Per concert is er plek voor 40 bezoekers. Dit in verband met de RIVM richtlijnen. Betaling vooraf via overschrijving. Na aanmelding ontvangt u betaal gegevens.  
De entreeprijs is € 13,--
 

terug