concert Kamerkoor Salland in Brigittakerk concert Kamerkoor Salland in Brigittakerk
Zingen in de nacht, daar kun je je van alles bij voorstellen. Wil je rusten van een dag hard werken of ben je juist rusteloos. Is je nacht vol liefde of juist eenzaam. Misschien vol sterrenpracht of romantiek.

Onze dirigent Henk Ophoff heeft prachtige muziek gekozen van componisten die allemaal van grote betekenis waren en zijn. De oudere zoals Johann Sebastian Bach en Joseph Rheinberger, maar ook van grote namen in de moderne koormuziek zoals Samuel Barber en Morton Lauridsen.

Kom en laat u verrassen. Wij van Kamerkoor Salland hopen van harte dat u zult genieten van dit koorconcert. Kaarten zijn verkrijgbaar via onze site www.kamerkoorsalland.nl en ter plaatse voor aanvang van het concert.