Collectanten en gastdames/-heren gezocht (HG) Collectanten en gastdames/-heren gezocht (HG)
Voorafgaand aan de kerkdiensten wordt u bij de ingang welkom geheten door een gastdame of gastheer, één van de manieren waarop wij graag een gastvrije gemeente willen zijn. Graag zouden wij, naast collectanten, ook het aantal gastdames en -heren uitbreiden en daarom vragen wij of u ons zou willen komen versterken.
Er wordt een rooster opgesteld per vier maanden, waarbij in onderling overleg geruild kan worden. Het huidige rooster loopt tot eind januari 2023.
Zou u zich graag aan willen melden als collectant en/of gastdame-/heer of meer informatie wensen, dan verzoeken wij u een berichtje te sturen naar herv-diaconie@pkn-ommen.nl of één van onze diakenen te benaderen.
Kerk zijn we samen, we heten u graag van harte welkom!

Diaconie Hervormde Gemeente