concert 24 juli in de W.H. Zwart Hal Lemelerveld concert 24 juli in de W.H. Zwart Hal Lemelerveld
Concert: Muziek van o.a.   J.S. Bach en G.F. Händel

Zat. 24 juli 20.00 uur    met  Arjan Breukhoven (orgel)


 in de  Willem Hendrik Zwart Hal  ( Lemelerveld)

We zijn blij verheugd dat het concert van Arjan Breukhoven nu toch kan plaats vinden en wel op zaterdagavond 24 juli om 20.00 uur.
Arjan is één van de jaarlijks terugkerende vaste organisten in de Willem Hendrik Zwart Hal.


Arjan verleent jaarlijks  zijn medewerking aan zo’n 400 concerten en diensten. Regelmatig werkte hij mee aan opnamens voor radio- en televisieprogramma’s van de EO, ook bij andere omroepen in binnen- en buitenland was hij te zien. Ook maakte Arjan een aantal pianosolo-cd’s. De CD Bach & Friends oogst veel lof in de landelijke pers.

Kortgeleden is de CD “Songs of Fantasy” gepresenteerd. Een zeer bijzondere CD met sopraan Anna Majchrzak. Als componist is hij bekend door zijn vele composities voor koor, orgel en andere instrumenten. Arjan Breukhoven is als organist verbonden aan de Hervormde Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs. 

Op het programma staat o.a.: Schafe können sicher weiden en Dorische Toccata (J.S. Bach) en 2e orgelconcert in Bes-dur, Koekoek en Nachtgaal concert (F.F. Händel).

Reserveren: is verplicht en mogelijk via T 0572 -371838 of E adhuetink@gmail.com. De geldende RIVM-richtlijnen worden in acht genomen.

De entree bedraagt Euro 13,50 p.p. Adres: W.H. Zwart Hal, Grensweg 17, Lemelerveld.
Het volledige programma en de concertagenda vindt u op www.huetink-royalmusic.nl.
 
terug