Concert: “Klassiek en Populaire muziek”, W.H.Zwarthal , Lemele Concert: “Klassiek en Populaire muziek”, W.H.Zwarthal , Lemele

Zaterdag 6 nov. om 20.00 uur geeft Gert van Hoef een orgelconcert op het prachtige Johannus-Monarke orgel in de Willem Hendrik Zwart Hal.
De concerten van Gert van Hoef trekken muziekliefhebbers uit binnen en buitenland.

Gert heeft op zijn Youtube kanaal meer dan 105.000 volgers.
Gert van Hoef is op 17 juni 1994 geboren in Barneveld. Pas op 13-jarige leeftijd ontdekte hij het orgel en werd hij enthousiast gemaakt door het mooie spel van zijn opa, die hem wegwijs maakte op het instrument. Al snel bleek Gert over aanleg te beschikken en ging hij orgellessen volgen.  

In januari 2009 deed Gert mee aan het Interclassicmusic Orgelconcours bij Johannus Orgelbouw in Ede en won tot ieders verrassing de 1e prijs.

Vanaf 2013 studeerde Gert aan het Koninklijk conservatorium in den Haag.  In de zomer van 2018 heeft Gert zijn studie aan het conservatorium afgerond en behaalde hij het einddiploma.

Op het programma staat o.a. de volgende muziekstukken: Ein Siegesgesang Israels ´Alla Händel’  (S. Karg-Elert), Marche in F majeur (L.J.A. Lefébure-Wély), Elegy (Nobuyuki Tsujii (1988-) en Cathedral Suite (G. Young). Het volledige programma en de concertagenda vindt u op  www.huetink-royalmusic.nl.

Reserveren: is verplicht en mogelijk via T 0572 -371838 of E adhuetink@gmail.com. De geldende RIVM-richtlijnen worden in acht genomen; u wordt verzocht een Coranatoegangsbewijs (app of op papier), id bewijs en reserveringsnummer te laten zien bij de ingang.

De entree bedraagt Euro 13,50 p.p. incl. koffie en thee. Adres: W.H. Zwart Hal, Grensweg 17, Lemelerveld.
 
terug