do 28 november 2019

19.30  - n.n.b.
Prijs:
 15 a 20

Symbolisch bloemschikken is een manier om zonder woorden bijbel­verhalen te laten spreken. Met bloemen, groen, andere materialen en met veel creativiteit maak je iets moois dat op een eigen manier vertelt wat in de kerkdienst bij ons wil binnenkomen.

Op 28 november geven Renate Dunnewind en Klazien Welleweerd uitleg over de betekenissen van verschillende bloemen en over de wijze waarop bloemen een rol kunnen spelen in een kerkdienst. De schikkingen voor de komende adventstijd worden besproken.

Na de uitleg gaat iedereen zelf aan de slag met het maken van een symbolisch bloemstuk. Voor de materialen wordt gezorgd. Zelf neem je een scherp mesje, een draadtang en eventueel een bloemen­schaar mee. Er is plaats voor twintig deelnemers.