Digitaal bijdragen aan collectes Gereformeerde Kerk Digitaal bijdragen aan collectes Gereformeerde Kerk
Digitaal collecteren
De diaconie van de Gereformeerde kerk oriënteert zich al geruime tijd op digitaal collecteren. Nu tijdens de coronacrisis geen fysieke kerkdiensten worden gehouden, is dit een mogelijkheid om op afstand toch te kunnen geven aan de collecte.
Givt is een app waarmee je altijd en overal mee kan doen aan de collecte. Of je nu thuis meekijkt vanaf de bank, of geen contant geld bij je hebt tijdens de kerkdienst.

Komende zondag biedt de diaconie van de Gereformeerde kerk voor het eerst de mogelijkheid aan om geld te doneren via de GIVT app op je mobiele telefoon of tablet. Dit hoeft niet, uiteraard kun je je gift ook per bank blijven overmaken.
Wat moet je doen?
Ga naar de App store of Google Play store en download de Givt app.
Voltooi je registratie.

Hoe betaal je met Givt?
Open de Givt app

Kies je bedrag
Methode 1
Kies optie 2: QR code
Scan de QR code met de camera
Druk op volgende om de donatie te voltooien.

Methode 2
Kies optie 3: geven uit lijst
Vul in Gereformeerde kerk Ommen
Druk om volgende om de donatie te voltooien.

Met vriendelijke groet,
Diaconie Gereformeerde Kerk Ommen