Adventsproject Kindernevendienst Hervormde en Gereformeerde Kerk Adventsproject Kindernevendienst Hervormde en Gereformeerde Kerk
Het beste nieuws
Tijdens deze adventsperiode hebben we samen gekeken naar het goede nieuws. Journalist Simon Schreefloos en meneer Tuur gingen met ons zoek. Het is bijna zover: kerst komt eraan! Met kerst vieren we het goede nieuws voor de hele wereld. Jezus brengt licht en vrede.
Dit doen we tijdens de kindernevendienst. Ook online kun jij het goede nieuws volgen. Vier jij het licht van kerst met ons mee? We wensen je een fijne kerstvakantie toe.

3de adventzondag 13 december
Ben je er klaar voor (Jesaja 65: 17-25)
De profeet Jesaja spreekt de mensen moed in: ‘de Heer zegt: ik maak alles nieuw en jullie mogen mij helpen. Wees goed voor elkaar. Help elkaar. Doe wat je kunt en ik, de Heer, zal de rest doen.

4de adventzondag 20 december
Wat een geschenk! (Lukas 1:26-38)
De engel Gabriël verschijnt aan Maria en vertelt dat ze een kindje krijgt dat ze Jezus moet noemen, Gods zoon. De engel vertelt ook dat de oude Elisabet een kindje krijgt.

Kerst 25 december 2020
Vandaag is het kerstfeest en gaat het over de geboorte van Jezus. Hij wordt geboren in een stal en krijgt meteen al veel bezoek.

Vrolijk kerstfeest!
Namens de kindernevendienst van de hervormde en gereformeerde kerk
 
terug