World Servants Ommen Duikactie World Servants Ommen Duikactie
Onderstaand bericht schreef ik voor de komende Kerkvensters:

World Servants Ommen nemen koude duik! Graag vraag ik even aandacht voor de 10 jongeren uit Ommen die samen de World Servants vormen. Al anderhalf jaar voeren ze acties om de werkvakantie van 3 weken in de komende zomer in Oeganda te bekostigen. Ze gaan daar aan een kleuterschool bouwen! We konden een goede start maken in januari met de snertactie, bomen planten, mestactie en niet te vergeten de ontbijtactie rond moederdag. Helaas zat er daarna veel tegen wat het actie voeren betreft. Mooie acties konden op het laatste moment niet doorgaan.

Aanstaande zaterdag 19 december is de volgende actie.
De jongeren nemen een duik in natuurwater...! De locatie kan niet worden doorgegeven omdat het dan een evenement wordt, wat niet mag vanwege corona. Wat zou het fijn zijn om deze jongeren een hart onder de riem te steken en hen te sponsoren! Dit ook om de motivatie hoog te houden. Via onderstaande link wijst alles zich vanzelf! https://www.worldservants.nl/sponsoren?groep=2021-179

Echter…..de nieuwste coronamaatregelen maken het onmogelijk de actie uit te voeren zoals beoogd was. Er is een creatieve oplossing bedacht waar de jongeren zelf nog niet het fijne van weten..dagelijks krijgen ze een aanwijzing over hoe het nu zal gaan. Het komt er op neer dat de actie geheel coronaproof is en  dat ze voor de actie hun huis niet hoeven te verlaten…Ik ben benieuwd.
Hoe dan ook: de aanbeveling hen te sponsoren blijft!

Kest Jelsma
 
terug