Actie "Dankbaar" van de Gereformeerde Kerk Actie "Dankbaar" van de Gereformeerde Kerk
Beste gemeenteleden van de Gereformeerde Kerk,

we zullen het jaar 2020 niet snel vergeten. Covid-19 en de maatregelen ter bestrijding van corona hebben ons allemaal meer of minder geraakt.
De keerzijde is dat we dit jaar veel bewuster zijn geworden van de waarde van het gewone leven, waar we privé, in ons werk en in de kerk naar verlangen. Ook zijn we ons bewuster dan ooit van de kwetsbaarheid van het leven: het is een groot geschenk.
Misschien bent u daarom ook wel dankbaar: dankbaar dat er zoveel toch nog door kon gaan; dankbaar als je je baan of bedrijf niet kwijtraakte; dankbaar wanneer je gespaard bleef voor corona of er weer van mocht herstellen; dankbaar voor alle vindingrijke manieren om elkaar vast te houden; dankbaar vanwege een waardevol gebaar, dankbaar dat we samen kerk zijn.
Zou u iets van die dankbaarheid willen laten blijken? Deze tijd is voor uw kerk niet gemakkelijk, zeker financieel niet. De Kern wordt minder verhuurd; collectes brengen minder op. Daarom vragen we al onze leden om een extra gift ter gelegenheid van dankdag 4 november. We hopen daarmee het werk van de kerk te kunnen blijven doen en nieuwe activiteiten op te kunnen pakken: juist nu!
U kunt uw gift overmaken op bankrekeningnummer NL21 RABO 0348 9043 12 t.n.v. Gereformeerde Kerk Ommen, onder vermelding van ‘dankbaar’.
Ook kunt u geven via de app GIVT.

Alvast heel erg bedankt voor uw ondersteuning.
Het maakt ons extra dankbaar!


Doet u mee?
De kerkenraad van de
Gereformeerde Kerk Ommen-Witharen

 
terug