Nieuwe koster - beheerder in de Bouwstraat ! Nieuwe koster - beheerder in de Bouwstraat !
Per 1 oktober is er (eindelijk) eeen nieuwe koster in de Gereformeerde Kerk,  tevens  beheerder van de Kern.
Hieronder stelt hij zich voor:

Even voorstellen.

Mijn naam is Ruud Jongbloed  en ik ben met ingang van 1 oktober de nieuwe kosterbeheerder van de Kerk en de Kern.
Deze functie is mij niet geheel onbekend.  Na een carrière als winkelmanager in de consumenten elektronica heb ik ruim 20 jaar als kosterbeheerder gewerkt in Amsterdam.
De afgelopen tijd ben ik werkzaam geweest bij het Asielzoekers Centrum in Sneek.

Ik ben bij de kerk gaan werken vanuit de overtuiging dat commerciële activiteiten, mits getoetst aan de normen en waarden die we als kerk uitdragen, kunnen bijdragen aan de instandhouding van de kerkelijke gemeenschap.

Ik ben binnenkort  36 jaar getrouwd met Irene Bakker en we wonen in Willemsoord, een klein plaatsje tussen Steenwijk en Wolvega. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met onze teckel Loesje, lees een boek en luister naar muziek. In de vakantie wandelen we graag in de bergen.

Ik hoop u binnenkort op zondag aan de deur te mogen verwelkomen of te ontmoeten bij een van de bijeenkomsten in de kerk.