Bericht van de Kindernevendiensten van de Gereformeerde kerk en de Hervormde gemeente Bericht van de Kindernevendiensten van de Gereformeerde kerk en de Hervormde gemeente
Vanaf 13 september zou het maar zo kunnen zijn dat wij elkaar weer in de kerk kunnen zien en niet alleen via het beeldscherm!
Je ouders moeten zich natuurlijk eerst inschrijven voor de dienst en daarbij ook even vermelden of je in de onder- of bovenbouw zit.  Dat is handig voor de leiding, want wij gaan voorlopig met één groep KND draaien.  Je zit dus met jong en oud bij elkaar.  Dat wordt vast heel gezellig en samen maken we er weer fijne diensten van! Kun je niet naar de kerk komen, dan blijven we elkaar ‘spreken’ via het scherm. Kijk dan op de website van onze kerk, want daar proberen we de verwerkingen op te zetten zodat je thuis aan de slag kunt.
We wijzen pér dienst iemand aan die de kaars mag aansteken of de Bijbel mee mag nemen naar de eigen ruimte. Er is geen rooster voor het zondagskind.