Vernieuwde app voor digitaal collecteren Hervormde Gemeente Vernieuwde app voor digitaal collecteren Hervormde Gemeente
Eerder dit jaar hebben we de mogelijkheid aangeboden om collectegeld met een app op de mobiele telefoon te kunnen voldoen. Via onze huisbankier SKG in Gouda werd daarvoor de app “Kerkgeld” aangeboden.
Recent hebben we van SKG bericht ontvangen, dat de app “Kerkgeld” vervangen wordt  door een vernieuwde app met de naam  “Appostel”(met dubbel p dus!). 
Belangrijk is het om te weten dat de mogelijkheid gebruik te maken van de app “Kerkgeld” in de loop van november is beëindigd . Als u inlogt met de app “Kerkgeld” krijgt u inmiddels de volgende melding: “Kerkgeld app stopt half november. Download nu de opvolger Appostel. U kunt bij Appostel inloggen met uw bestaande accountgegevens van de Kerkgeld app”.
De nieuwe app “Appostel” kan  natuurlijk ook via de App Store(Apple) of Google Play(Android) gratis worden gedownload op uw telefoon.  Bestaande gebruikers van de Kerkgeld app kunnen dus hun huidige inloggegevens gebruiken. Mocht u voor het eerst gebruik willen maken van deze nieuwe app en maakte u tot nu toe geen gebruik van de Kerkgeld app, dan dient u een nieuw  account aan te maken.
De Colleges van Diakenen en Kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Ommen
terug