Kinderkerstfeest tweede kerstdag (!) Kinderkerstfeest tweede kerstdag (!)

In 2020 lijkt “alles” wel anders te gaan. Veel activiteiten gingen niet door of vonden plaats op een andere manier.
Ook kerst komt er weer aan en de vraag blijft, hoe wordt het dit jaar gevierd? 1 ding is in elk geval zeker, met God erbij gaat de kerstviering altijd door. Of we dit nu wel of niet samen kunnen vieren, door God zijn we met elkaar verbonden. Met andere woorden:
“met U is het altijd kerst”.

Ook dit jaar vieren wij het kinderkerstfeest, deze zal niet zoals voorgaande jaren samen in de kerk zijn. Maar wel “samen” online.

Hou de Facebook en Instagram pagina van “kinderkoor een vrolijk geluid” vanaf de adventsweken in de gaten.
Elke week komt hier een filmpje online, ter voorbereiding op tweede kerstdag. Wat we gaan doen is nog een verassing, maar het beloofd weer een leuke dienst te worden.

Wil je hier bij zijn? Meld je dan aan voor 18 december.
Aanmelden kan via :  kinderkooreenvrolijkgeluid@gmail.com
Wat willen we weten: naam/ adres/ aantal kinderen
Wie weet wordt er nog wel iets leuks langsgebracht.

 Waar zijn we te zien: www.kerkomroep.nl
Hervormde kerk Ommen  Tijd: 10:00 uur online