Opvolging ds. Tabitha Keuning Opvolging ds. Tabitha Keuning
Onlangs heb ik in Kerkvensters melding gemaakt van het vertrek van ds. Tabitha Keuning per 1 november a.s..
We zijn blij en dankbaar dat zij zich het afgelopen jaar heeft willen inzetten voor de kerk in Ommen.
Heel fijn dat het zo kon. Met het vertrek van Tabitha ontstaat weer een vacature. Een vacature om de tijd tussen 1 november en het aantreden van de nieuwe predikant op te vangen.
Hoelang het duurt eer een predikant een beroep naar Ommen aanneemt weten we natuurlijk niet, maar we hopen en bidden dat dit proces voorspoedig mag verlopen. De beroepingscommissie zal ons als gemeente op de hoogte houden van het verloop van dit proces.
Ondertussen is de kerkenraad op zoek gegaan naar vervanging van Tabitha. Er is een aantal gesprekken gevoerd en de kerkenraad kan u mededelen dat emeritus predikant Hans Tiggelaar bereid is om de taken van Tabitha over te nemen tot 1 feb 2022.
Mocht er voor die tijd een predikant bij ons zijn intrede doen, dan zal de overeenkomst met ds. Hans Tiggelaar vanaf dat moment ook ontbonden worden.
We zijn God dankbaar dat hij dit proces zo voorspoedig heeft laten verlopen. Als gemeente begroeten we ds. Hans Tiggelaar in Ommen. Van harte welkom!
We zien uit naar een fijne en goede samenwerking en wensen hem Gods zegen.
In een volgende Kerkvensters zal ds. Hans zichzelf uitgebreider voorstellen, dit zal vanzelfsprekend ook op deze website te lezen zijn.

Marinus Dunnewind
Voorzitter  Hervormde Kerkenraad

 
terug