EO jongerendag, ga je mee ??? EO jongerendag, ga je mee ???
Heb jij ook zin in een feestje? Op zaterdag 11 juni vindt de EO Jongerendag plaats in Ahoy Rotterdam! Samen met duizenden jongeren gaan we zingen, dansen, feesten en beleven! Geef je snel op zodat wij de kaarten kunnen bestellen. Natuurlijk vinden wij het leuk als je vrienden of vriendinnen mee vraagt. Iedereen is welkom!  
Langzaamaan worden alle sprekers en artiesten bekend. Deze kun je vinden op de site van BEAM!  
Hoe wij die kant op gaan is nog niet bekend. Dit kan zijn met auto’s of wellicht met een busje. Wij zijn op zoek naar chauffeurs om met ons mee te rijden mocht dat nodig zijn. Dus heb je een auto en wil je mee rijden naar Rotterdam? Geef je dan op via de mail!  De toegangskaart betalen wij dan natuurlijk!  
We gaan de kaartjes allemaal tegelijk bestellen, of dit veldkaarten worden of tribunekaarten weten wij nu nog niet. Heb je een voorkeur? Laat het dan even weten!  
Wij vragen een vrijwillige bijdrage van €7,50 per persoon. 
 
Geef je het liefst zo snel mogelijk op maar uiterlijk 11 mei, zodat wij zo snel mogelijk de kaarten kunnen bestellen. Opgeven kan via een appje in de groepsapp of door een mailtje te sturen naar pakan@pkn-ommen.nl.  


Groetjes, 
Namens PaKaN!, 
Rieneke Tempelman
 
terug