Hervormd Zangkoor Ommen : Exodus !

Het Hervormd Zangkoor Ommen voert op zaterdag 9 november 2019 het oratorium “Exodus” op onder leiding van dirigent Ron Breukelman. De medewerkenden zijn Anna ten Brinke die de solopartijen voor haar rekening neemt, de organist Frans Dijkstra, Marcel ten Brinke, piano en ds. Karel Hazeleger is de verteller. De muziek en het arrangement is van Johan Bredewout en de tekst is geschreven door Hans de Ruiter.
De opvoering van “Exodus” door het Hervormd Zangkoor Ommen is zeer de moeite waard. In de Hervormde kerk in het centrum van Ommen kunt u “Exodus” horen en ‘beleven’.
Voorverkoop van de toegangskaarten is bij The Readshop, Kruisstraat 3 en bij Joy Bookcafé, Bermerstraat 15a te Ommen. Deze kaarten kosten € 8,- en bij de kerk op 9 november 2019 aan de kassa ad € 10,-