Impressie eerste live Noaberdienst Impressie eerste live Noaberdienst
Dat goede begin zette zich voort in het eerste vrolijke lied van Trinity, een grote familie!
De dienst werd daarna geopend met gebed en we mochten luisteren naar een stukje uit een dagboekje over hoe we samen aan de kerk van God mogen bouwen.
Hij is de metselaar en hij wil ons als stenen gebruiken. Zo ontstaat het huis van de Heer.

Maar wat is nou een goed begin en wat is voor jouzelf een goed begin?
Daarover gingen we met elkaar in gesprek adhv een aantal vragen die we op papier kregen. Het is mooi om elkaar als gemeenteleden en noabers te leren kennen in geloof en samen zo de kerk van God te mogen zijn.
Na een kwartier kwamen we allemaal weer bij elkaar en hoorden we van elkaar wat er besproken was in de verschillende groepjes.

Ondertussen waren de kinderen even naar de kelder om samen met elkaar na te denken over wat voor hen een goed begin van de dag is. Een van de dingen om de dag goed te beginnen is met gebed.
De kinderen spraken over waar je voor kunt bidden en welke bijbelverhalen de kinderen al kennen.

Als laatste werd de Noabercake geïntroduceerd. De eerste cake was al gebakken en werd gegeven aan één van de gemeenteleden om deze vervolgens heerlijk op te eten en een nieuwe te bakken voor iemand anders.
Oh en niet te vergeten, op elke tafel stond een klein bloemetje om deze na de dienst mee te nemen aan iemand te geven die wel een bloemetje kon gebruiken met daarbij een boekenlegger met de volgende tekst: ‘Zijn liefde voor jou raakt nooit uit de mode’.

Wat is het mooi dat we met een klein gebaar mogen omzien naar elkaar.

De dienst werd afgesloten met een zegenlied van LEV: De zegen van God zij met jou. In het licht en het donker, Hij blijft je trouw.
Deze Noaberdienst was zeker een goed begin van onze zondag en mooie start van hopelijk nog meer mooie diensten samen waarin we God groot mogen maken.

De volgende Noaberdienst is 6 maart. U komt toch ook?                                                                       

  Voel je welkom!!
 
terug