Kerkbalans 2023 komt eraan! Kerkbalans 2023 komt eraan!
Niet alleen voor ons maar ook voor de generaties na ons is de kerk van grote waarde. Na enkele lastige coronajaren kunnen we nu weer zonder beperkingen naar  de kerk om God en elkaar te ontmoeten. Daar zijn we erg dankbaar voor! Hoog tijd nu om vooruit te kijken en invulling te geven aan de wens om ook in de nabije- en verdere toekomst van betekenis te kunnen zijn  voor alle mensen, die zich betrokken weten en onze kerk een warm hart toedragen.

Net als u is ook de kerk geconfronteerd met de enorme prijsstijgingen van de laatste tijd. Met name de gestegen energiekosten springen daarbij in negatieve zin in het oog. Hierdoor is het een grote uitdaging om financieel gezond te blijven. Een goede opbrengst van de Actie Kerkbalans is daarbij  van groter belang als ooit tevoren. Daarom vragen we al onze gemeenteleden vanaf 18 jaar goed na te denken wat ze in 2023 willen en kunnen geven voor Kerkbalans.  We beseffen dat een ieder van ons door de huidige crisis het financieel lastiger heeft gekregen. De één wat meer dan de ander. Het is dan ook goed te zeggen dat we blij zijn met elke bijdrage.

De inkomsten uit Kerkbalans vormen de financiële basis voor onze kerk . De uitkomst daarvan is daarom bepalend of we onze belangrijke taken kunnen blijven vervullen. Mogen we ook in 2023 op u  rekenen? Wij wensen u allen gezegende kerstdagen en een goede jaarwisseling.

Het College van Kerkrentmeesters
Hervormde Gemeente

 
terug