Kerstpraise Witharen Kerstpraise Witharen
Kerstavonddienst Noaberkerk 24 december 2022

Kerst….
Al enige weken kun je geen krant of tijdschrift openslaan of je wordt er wel aan herinnerd, de feestdagen zijn in aantocht. Ook op tv en de sociale media kun je er niet omheen, alles staat in het teken van cadeautjes, feestelijke kleding, gezellig samenzijn rondom de kerstboom en niet te vergeten eten, heel veel eten…

Wat een schril contrast met de verhalen die we om ons heen horen… Niet of nauwelijks meer rond kunnen komen, zorgen over de toekomst van je eigen boerenbedrijf, geen bezoek of uitnodiging verwachten omdat je weinig sociale contacten hebt. Schrijnende situaties, waarvoor er niet altijd een oplossing lijkt te zijn…

Kerst 2022, je kunt ernaar uitkijken, maar je kunt er ook enorm tegenop zien.
Hoe beleeft u/beleef jij kerst dit jaar?
Als Noaberkerk willen we dit jaar in de kerstavonddienst terug naar de basis, terug naar de kern waar kerst nu echt om draait, de komst van onze Redder, Jezus Christus. In alle hectiek van deze tijd stilstaan bij het feit dat God ons niet vergeten is, maar dat Hij ook nu voor ons zorgt en ons een hoopvolle toekomst in het vooruitzicht heeft gesteld.

Viert u/vier jij de komst van Jezus met ons mee?
Vanaf 19.30 uur is er buiten een warm muzikaal welkom door Soli Deo Gloria. Ook is er koffie en thee verkrijgbaar. Aansluitend starten we om 20.00 uur in Buurthuis Irene met een kerstpraise. Veel samen zingen onder leiding van Glow Worship en kijken/luisteren naar het kerstverhaal. Bij mooi weer sluiten we buiten af en hopen we Gods licht verder te verspreiden. Na afloop is ruimte voor ontmoeting onder het genot van warme chocolademelk met slagroom en iets lekkers.

Iedereen is van harte welkom! Kom samen met je buren, familie of neem iemand mee die wel wat warmte kan gebruiken. De Noaberkerk zet haar deuren voor iedereen open, want kerst vier je niet alleen, het echte Kerstfeest vier je samen!

 
terug