De Kindernevendienst van afgelopen zondag , 20 juni De Kindernevendienst van afgelopen zondag , 20 juni
Beste ouders / verzorgers / kinderen,

Het verhaal van vandaag komt uit Johannes 4: 27-42. Jezus blijft twee dagen in een Samaritaanse stad waar veel mensen tot geloof komen. Hij vertelt zijn leerlingen dat ze hem kunnen helpen; ze mogen een oogst binnenhalen waar ze zelf geen moeite voor hoeven hebben doen. 

Via  deze  link kun je het verhaal van vandaag beluisteren. 

Via deze  link vind je het werkblad voor de jongere kinderen. De Samaritaanse vrouw is een voorbeeld van iemand die zonder meer het evangelie verkondigt. Na wat haar overkomen is bij de put, haast ze zich naar de stad om te vertellen over Jezus. Ze weet niet hoe snel haar voeten haar kunnen dragen. 
Kleur het werkblad mooi en knip de vrouw en de cirkel met voetjes uit. Plaats de cirkel met een splitpen onder de vrouw. Draai de cirkel rond; zo zie je de vrouw heel snel lopen.  

Via deze  link vind je het werkblad voor de oudere kinderen. Jezus zegt tegen de Samaritaanse vrouw; "ik weet wie je bent en ik weet wat je doet, ik weet wat je nodig hebt". Als Jezus dat jou zou vragen; wat zou hij dan over je weten? Denk hier goed over na en vul het werkblad in. 

Ouders of verzorgers die nog meer willen lezen of voorlezen kunnen het hele Kind op Zondag document voor deze dag  hier   downloaden.

En dan , als je nog wat tijd over hebt :een leuke kleurplaat!
Voor de jongere kinderen is die  HIER  te downloaden;
voor de oudere kinderen is de kleurplaat  HIER te vinden..

Veel succes en een fijne zondag gewenst !

 
terug