(weer) Koffiedrinken op het kerkplein in Vinkenbuurt. (weer) Koffiedrinken op het kerkplein in Vinkenbuurt.
Alhoewel we nog niet weer gezamenlijk naar de kerkdienst kunnen zijn we in Vinkenbuurt wel weer begonnen met elkaar ontmoeten op het kerkplein.
Zondagochtend vanaf kwart over elf tot ongeveer twaalf uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en een kopje koffie te drinken.
Vrijwilligers zorgen samen met de koster voor het koffie schenken en weer andere vrijwilligers voor wat lekkers bij de koffie.
We nemen de regels in acht (thuis handen wassen, bij klachten thuis blijven, afstand bewaren) en mensen moeten zich van te voren aanmelden.
Allen die zich verbonden voelen met Kerk Vinkenbuurt zijn welkom. Aanmelden kan bij Janny Schaapman 0523 656696.
Buiten kunnen we 30 tot 45 mensen kwijt. Bij regen kunnen we naar binnen, maar wel met minder mensen.
Zondag 5 juli was de eerste bijeenkomst. Een beetje fris was het wel, maar met een jas aan was het goed te doen.
Gezellig was het ook. Leuk om elkaar weer te zien en even wat te kletsen.
We hopen nu op vele zondagen droog weer en mooie ontmoetingen op ons kerkplein.

Janny Schaapman