za 16 november 2019

Almelo , Pniel kerk
Tijdstip:
 20.00 uur

Zending over Grenzen organiseert op zaterdag 16 november een najaarsconcert in de Pniëlkerk te Almelo met medewerking van Gospelkoor Onderweg en Joke Buis. Het koor zingt eigen repertoire en Joke Buis brengt een aanstekelijke mix van bekende kerkliederen en nieuwe liederen uit haar net gestarte meerjarenproject ‘Vertrouwd & Nieuw’.
Gospelkoor Onderweg
Het enthousiaste vijftig leden tellende gospelkoor Onderweg bestaat ruim 45 jaar. Met een professionele band en onder leiding van dirigent André Bijleveld brengt Onderweg de boodschap van Gods oneindige liefde en trouw; van blackgospel tot eeuwenoude gezangen, Opwekking, moderne arrangementen en liederen van internationale tekstschrijvers en artiesten zoals Kirk Franklin en Hans Christian Jochimsen.
Joke Buis
Zangeres Joke Buis is al langere tijd landelijk bekend als enthousiast vertolker van bekende oude kerkliederen, zoals bekende gezangen, liederen van Johannes de Heer en klassiekers uit de opwekkingsbundel.