Startplannen van Njoy ! Startplannen van Njoy !

Hallo jongens en meisjes,

Vrijdag 3 september begint het clubseizoen van de protestantse kerken weer!
De club is voor alle kinderen die op de basisschool zitten van groep 5 tot en met groep 8, maar ook voor jullie vrienden en vriendinnen.

Wat doen we tijdens het club uur?
Het club uur is elke vrijdagavond van 19.15 tot 20.15, in de kelder van de Kern. We beginnen met een gebed/lied en een verhaal uit de Bijbel.
Daarna heeft de leiding elke week weer iets leuks voor jullie in petto. Dit kan iets creatiefs zijn of een leuke activiteit zoals een speurtocht of een bingo.
En als jezelf leuke ideeën hebt, mag je dat gerust aan ons doorgeven.
Ook doen we samen andere activiteiten zoals disco`s, filmavonden, de flessenactie, we verzorgen een kerkdienst en we sluiten onze clubseizoen af met een bezoek aan het zwembad !!
De kosten zijn €0,50 per keer.

Clubweekend 1, 2 en 3 oktober 2021

Kom je bij ons op club? Dan ben je van harte welkom op ons jaarlijks clubweekend.
Indien de corona maatregelen het toelaten gaan we weer op clubkamp.
Het weekend bestaat uit leuke activiteiten zoals een kampvuur met een spannend verhaal, leuke buiten activiteiten, bonte avond en natuurlijk nog veel meer...

Wil je meer informatie over het clubkamp of je opgeven?
Dan kan je contact opnemen met Angela Roskam  op  06-12258323 of angelaningbers@telfort.nl.

Wij hopen jullie allemaal (terug) te zien op club!
Groetjes,
Raymond, Angela, Gerrit, Marianne, Marc, Marieke, Jan Willem, Matthias, Femke, Julia en Josien.