Oproep : Ambtsdragers gezocht Oproep : Ambtsdragers gezocht
Momenteel zijn alle wijkkerkraden van de Gereformeerde Kerk druk  om vacatures die ontstaan of die vacant zijn ingevuld te krijgen.
Het is elk jaar weer een heel  gezoek om de lege plaatsen opgevuld te krijgen.
Als ambtsdragers/ contactpersonen willen  wij er graag voor u en jouw zijn.
Een groot aantal ambtsdragers wil het stokje overgeven.  Sommigen lopen hun tweede periode omdat zij het stokje niet willen laten vallen.
Wij doen een dringend beroep op u maar ook op jouw.  Voelt u/ jij zelf wat voor het werk van ambtsdrager of contactpersoon  dan kunt u met een van onderstaande scriba’s  contact opnemen.
Ook mag u mag jij namen door geven van personen die u die jij geschikt vind als ouderling, diaken of contactpersoon.

Wilt u, jij meer weten over het werk van ambtsdrager? werk dat niet saai is maar altijd anders,  ontmoeten, leren van elkaar, meedenken hoe willen wij kerk zijn enz.

Neem contact op met je wijk ouderling of contact persoon ook mag je contact op nemen
met de scriba.
Met vriendelijke Groet,