Onderhoud kerk en kerkplein Kerk Vinkenbuurt. Onderhoud kerk en kerkplein Kerk Vinkenbuurt.
Zaterdag 1 juni jl. was het weer zover; 14 vrijwilligers hebben gezorgd voor het onderhoud aan het kerkplein en de kerk van Vinkenbuurt.
De heggen werden gesnoeid, de dakgoten leeggehaald en schoongemaakt, het kerkplein werd onder handen genomen, de ramen gelapt en ga zo maar door.
Gelukkig zat het weer ons mee en hebben we alles kunnen doen wat op de planning stond.

Ook al hebben we de vrijwilligers die dag bedankt en ook tijdens de kerkdienst er nog aandacht aan besteed, wil ik toch nog een keer benadrukken hoe gezegend wij zijn in de Vinkenbuurt met zoveel vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken.
Dus nogmaals, dank jullie wel voor jullie inzet, ook voor het grote materieel, zoals een tractor voor het veilig schoonmaken van de dakgoten en een veegmachine voor het kerkplein te helpen schoonmaken. En het zelfgemaakte gebak van onze kosteres! Top!
Foto’s van deze morgen staan op de ( Donkey Mobile)  app PKN Ommen.

Namens het team Vinkenbuurt, Jolanda van Beesten.