Overstapdienst Kindernevendienst Overstapdienst Kindernevendienst
Overstapdienst Kindernevendienst

Alles is dit jaar wat anders, maar groep acht staat nog steeds in het teken van afscheid nemen.
Ook bij de kindernevendienst van de Hervormde Gemeente en Gereformeerde Kerk willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Na acht jaar lang de kindernevendienst te hebben bezocht is het binnenkort tijd om ook hier afscheid van te nemen.
We willen dit graag doen in een gezamenlijke overstapdienst op zondag 28 juni.
Alle kinderen die wel eens bij de kindernevendienst zijn geweest zijn van harte welkom!
Wil je ook mee doen? Mail dan voor 12 juni naar dijk_maaike@hotmail.com je naam, adres, mailadres en naar welke kerk je normaal gaat.
We willen graag weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen, zodat we kunnen kijken hoe we de dienst in kunnen gaan vullen.
Afhankelijk van het aantal kinderen kijken we hoe we die dienst volgens de richtlijnen van het RIVM vorm kunnen gaan geven. Via de mail zullen we je extra informatie sturen.

We hopen dat jij ook mee doet! Groetjes de leiding van de kindernevendienst
Maaike Schipper