Paasontbijt Actie voor Europa Kinderhulp Paasontbijt Actie voor Europa Kinderhulp
Paasontbijt Actie voor Europa Kinderhulp
Het Jeugddiaconaat heeft op eerste paasdag een paasontbijtjes actie gehouden. De opbrengst van deze actie is gegaan naar stichting Europa Kinderhulp, waar de fam. van Marle bij betrokken is.

De actie was een enorm succes. De paasontbijtjes gingen letterlijk als broodjes over de toonbank
. Er zijn in totaal bijna 350 ontbijtjes verkocht! We hebben het bijzonder mooie bedrag van € 1504,50 opgehaald en inmiddels aan de fam. van Marle overhandigd voor stichting Europa Kinderhulp. Wat een geweldig bedrag!!

Met een klein team en veel vrijwilligers hebben we in de voorbereiding, op stille zaterdag en in de vroege ochtend op de eerste paasdag, hard gewerkt om uiteindelijk de ontbijtjes bij de mensen te kunnen bezorgen! Natuurlijk hielpen ook onze tieners hard mee en waren zij mede het gezicht van de bezorging aan huis. Voor de kinderen was er een speciale kinderbox. Daarbij zat ook een Kinder kleurplaat die je in kon sturen voor een mogelijke prijs. De winnaar van de kleurplaat wedstrijd is geworden: Stef Tip! Hij heeft zijn prijs inmiddels ontvangen. Alle kinderen bedankt voor het meedoen!

Via deze weg nogmaals dank aan alle helpende handen. Vele mensen maken licht werk. Dat hebben we ook in het paasweekend weer gezien!

Mooi was het ook om te zien dat best veel mensen een ontbijtje hebben besteld om een ander hiermee te verrassen. Een vrolijke actie dus, waar veel liefde uit spreekt! Omzien naar elkaar en verbondenheid in deze tijd,  wat doet dat goed! We hopen dat een ieder genoten heeft. We wensen stichting Europa Kinderhulp alle goeds toe (met het opgehaalde bedrag)!

Het Jeugddiaconaat


 
terug