PCOB info avond over Vechtdal verbinding PCOB info avond over Vechtdal verbinding
DE VECHTDAL VERBINDING: van Ommen naar Zwolle
De KBO-PCOB Ommen (seniorenbond) organiseert een informatie avond over de Vechtdalverbinding. Bent u weleens benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een dergelijk groot wegenproject?
Dan hebt u nu de kans: de provinciale projectleiders Henry Uiterwijk en Age Beuving laten met verschillende presentaties en filmpjes zien hoe de weg tot stand is gekomen.
Belangstellenden en leden zijn hartelijk welkom op dinsdagavond 26 oktober om 19.45 uur in de Kern te Ommen. Er zijn geen kosten aan verbonden, koffie of thee wordt u aangeboden.
 In verband met de geldende Corona maatregelen zijn we genoodzaakt bij binnenkomst een Coronatoegangsbewijs te vragen.
Met de Vechtdalverbinding worden de wegen van Ommen naar Zwolle (N-340) en de weg van Zwolle naar Balkbrug (N-377) aangeduid. U bent vast al een keer over de nieuwe weg van Ommen naar Zwolle gereden. Er is heel wat veranderd aan de weg van Ommen naar Zwolle en het is nog niet helemaal klaar. Ook Balkbrug heeft met de tunnel onder de N-377 een heel ander aanzicht gekregen. Waarom dat allemaal gebeurd is? Dat kunt u horen op onze informatieavond. Daarom bent u hartelijk welkom om deze avond bij te wonen, ook als u geen lid bent.

 
terug