Pastoraat tijdens de corona crisis Pastoraat tijdens de corona crisis
BELANGRIJK BERICHT
voor de gemeenteleden van Gereformeerde Kerk en Hervormde Gemeente in Ommen.
In verband met de door de regering aangescherpte maatregelen vanwege het coronavirus,  hebben de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente in  Ommen gezamenlijk besloten maatregelen te nemen op het gebied van pastoraat en erediensten.


PASTORAAT
Omzien naar kwetsbare mensen is juist de kern van het pastoraat, maar zal door de maatregelen rond het coronavirus qua vorm moeten worden aangepast.
Pastoraat predikant:
Wilt u graag bezoek van uw predikant omdat u ziek bent geworden of er andere bijzondere omstandigheden zijn, dan kunt u altijd contact met hem of haar opnemen. De telefoonnummers  vindt u bij de contact gegevens op deze website.


Overig pastoraat:
Het pastoraat via de pastorale ouderlingen, pastorale medewerkers, contactpersonen en HVD-dames verandert wel de komende periode:
- Bezoeken worden altijd eerst telefonisch met u afgestemd; we komen niet meer onaangekondigd.
- Pastoraat kan in plaats van bij u thuis, waar mogelijk ook via de telefoon worden afgehandeld.
- Wilt u graag contact of bezoek hebben, dan kunt u zoals altijd contact opnemen met de coördinatoren/scriba’s die bij de predikanten in Kerkvensters staan genoemd. Dan regelen zij het contact voor u.


EREDIENSTEN
Worden opgenomen en via TV en internet uitgezonden.
Meer informatie hierover elders op deze site.


Voor alle verdere en actuele informatie verwijzen wij u voor nu en de komende tijd naar de website  van PKN Ommen: www.pkn-ommen.nl
Onder het tabblad Gemeenteberichten  vindt u pastorale mededelingen en andere relevante informatie.

De kerkenraden van Gereformeerde Kerk en Hervormde Gemeente in Ommen.
terug