za 7 december 2019

Tijdstip:
Prijs:
 gratis entree

Muziekvereniging Crescendo heeft de Hervormde Kerk in Ommen uitgekozen voor een concert met organist Riekus Hamberg. Dat moet op zaterdag  7 december gebeuren. Ze hoopt daarmee de donkere periode voor kerst wat te verlichten.
De hervorme kerk is voor de harmonie natuurlijk een uitgelezen kans om samenwerking met een organist te zoeken. Riekus Hamberg, een bekende dirigent en organist, levert een bijdrage met enkele mooie orgelstukken. Samen spelen ze in elk geval het koraal  “To my country” van Bernard Zweers.
Crescendo o.l.v. Paul van Dalen,  heeft  muziek uitgezocht die zeer goed tot zijn recht komt in de oude kerk. Zoals “The New Village” van Kees Vlak en  “Feeling good”, zoals Michael Bublé het zong.  Als contrast  speelt het orkest het vrije “Thrift Shop” van Ben Haggerty, waarin de muzikanten improviseren dat het een lieve lust is. Crescendo laat u hiermee alle speculaas vergeten en verlangen naar de kersttijd.