schrijven aan een vervolgde christen schrijven aan een vervolgde christen
 
Nieuwsbrief juli 2020
 
 
https://mcusercontent.com/b3435000d36a032ae42ec9287/images/0b0580eb-37fb-42e1-a754-18e2433c8aef.jpg
 
 
Schrijf aan een vervolgde christen
 
Hoop doet leven. Dat geldt in het bijzonder voor christenen die worden vervolgd om hun geloof. Hoop geeft hen de kracht om vol te houden. Maar soms verdwijnt bijna alle hoop uit hun leven. Als ze in de gevangenis zitten en nauwelijks bezoek mogen krijgen, bijvoorbeeld. Of als hun man en vader is opgepakt en zij als gezin maar net het hoofd boven water kunnen houden.
 
Wilt u deze mensen laten merken dat zij niet alleen zijn? Doe dan mee met onze schrijfactie. U kunt vervolgde christenen een kaart of brief sturen. In eenvoudig Engels kunt u hen bemoedigende woorden of Bijbelteksten schrijven.
 

Op onze website kunt u informatie vinden over enkele christenen waarmee wij ons nauw verbonden voelen. U kunt daar ook uw naam en e-mailadres opgeven, zodat we u een informatiepakket kunnen sturen. Hierin vindt u schrijf- en verzendinstructies, adresgegevens en de benodigde informatie voor het versturen van uw post.
 
Wanneer het om veiligheidsredenen niet mogelijk is om de post rechtstreeks naar een vervolgde christen te sturen, kunt u uw brief naar ons correspondentieadres in het Verenigd Koninkrijk verzenden. Dit adres kunt u ook in het informatiepakket vinden. Wij zorgen er dan voor dat uw post, wellicht met enige vertraging, wordt bezorgd.


In Zijn genade en vrede,

Het team van Jubilee Campaign


Klik hier om naar de website te gaan
 
 
 
   
   
   

 
terug