Stagiair Max Wanning nu bij de Gereformeerde Kerk Stagiair Max Wanning nu bij de Gereformeerde Kerk

Hallo iedereen,
mijn naam is Max Wanning en ik studeer Nederlands en protestantse godsdienst in het Duitse Münster. In het kader van mijn studie Nederlands moet ik in totaal twaalf weken stage lopen in Nederland.
Afgelopen februari en maart heb ik al stage gelopen in de hervormde gemeente in Ommen. Dit wil ik nu graag in de gereformeerde kerk voortzetten: van 20 januari t/m 13 maart.
Door mijn stage krijg ik een brede indruk van de taken van een dominee of van een jongerenwerker.
Ik zal in de gemeente aan verschillende evenementen deelnemen. Ik ga meedoen aan vergaderingen, de 10er Club, diensten, enz.
Sommigen van u zal ik in de loop van tijd persoonlijk ontmoeten.
Een van mijn stagedoelen is dat het mij bij mijn beroepskeuze helpt. Misschien is de professie van een dominee ook iets voor mij?
Ik verheug me op veel interessante ontmoetingen en ervaringen in de gereformeerde kerk in Ommen!
Tot ziens! Max