Twintig jaar Theologische Vorming Gemeenteleden (TVG) in Rijssen. Twintig jaar Theologische Vorming Gemeenteleden (TVG) in Rijssen.
Dit seizoen begint het 20ste cursusjaar voor de cursus TVG in Rijssen. In 2003 begonnen als zelfstandige cursusgroep. Voorheen gingen gemeenteleden uit onze omgeving naar de cursus in Harderwijk.
Ondanks de afstand hebben velen deze cursus bezocht.
Nu 20 jaar later begint op 27 augustus 2022 het nieuwe cursusseizoen. Hebt u belangstelling en wilt u meer weten uit de bijbel en uw geloof versterken, dan is deze cursus een goede mogelijkheid. Op de zaterdagmorgen om de twee weken kunt u uw kennis over de bijbel, het oude en nieuwe testament, de dogmatiek en ethiek, pastoraat en kerkgeschiedenis, Gemeente opbouw en Catechetiek vermeerderen. Een cursusjaar duurt 20 morgens. De totale cursus bevat 3 jaren, maar je schrijft je in voor 1 studiejaar. Na het eerste jaar kun je besluiten verder te gaan of te stoppen.
Op een morgen worden er 3 lessen gegeven, vanaf 9.00 uur tot 12.15 uur, met een pauze van een kwartier om samen te genieten van koffie of thee. De cursus wordt gegeven in het kerkelijk centrum Sion, Johannes  Vermeerstraat 2 te Rijssen.
De eerste cursusmorgen, zaterdag 27 augustus beginnen we gezamenlijk met de opening van het cursusjaar om 8.45 uur in Sion.
Heb je door dit te lezen, belangstelling gekregen voor de cursus, meld je dan aan.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de cursusleider, Ds. K.A. Hazeleger uit Westerhaar, tel. 0546- 625223. Email: k.a.hazeleger@hetnet.nl
Aanmelding graag bij de secretaresse, Ria Harbers. Telefoon 06-20581532, of via de email:Tvgrijssen@gmail.com.
terug