Uitgebreide programma van het STARTWEEKEINDE Uitgebreide programma van het STARTWEEKEINDE
Op zaterdag starten we met een ontmoetingsmiddag, georganiseerd door de werkgroep “Samen Kerk – Samen Kunst”.
Bij het komende nummer van Kerkvensters wordt een flyer bijgevoegd.
Al dat moois op de flyer wordt geveild of kunt u kopen op zaterdagmiddag 24 september a.s.

De hele middag, die begint om 13.30 uur, staat in het teken van ontmoeting.
Van 13.30 tot 14.30 uur kunt u onder het genot van koffie/thee en iets lekkers alle kunstwerken bekijken in de grote zaal van “De Kern”.
Vervolgens wordt om 15.00 uur een veiling gehouden onder leiding van onze eigen twee veilingmeesters, Kest Jelsma en Hans Baart.
In het dagelijks leven predikant, maar deze middag zullen zij zich van een andere kant laten zien.

Wilt U de kunst alvast bekijken ??  Klik HIER om de flyer te downloaden.

Naast de kunstwerken die geveild worden, zijn ook kraampjes ingericht waar kleinere kunst verkocht wordt. Neem dus vooral deze middag een portemonnee mee. De opbrengst van deze middag is bestemd voor diverse projecten binnen de kerk, zoals de nieuw in te vullen avondontmoetingen, het project op de Vlierlanden en de Noaberkerk. Projecten waarbij ontmoeting een belangrijke rol speelt.

We sluiten de ontmoetingsmiddag af met een drankje en een hapje. Deze zijn niet gratis, omdat we de hele opbrengst van de veilig graag ten goede laten komen aan de bovengenoemde projecten.
Koffie en thee zijn wel gratis.
Wij zien u graag op zaterdagmiddag 24 september a.s. Voel u welkom!

Zondag  25 september:

Op zondagochtend hebben de diensten in Ommen, Vinkenbuurt en Witharen hetzelfde thema ‘Aan tafel’.
Wanneer we aan tafel gaan, ontmoeten wij elkaar en gaan met elkaar in gesprek. Dat willen we ook graag op deze zondag. In samenwerking met de Kindernevendiensten zullen de kinderen laten zien wat er nodig is voor een mooi gedekte tafel waar we allemaal voor uitgenodigd worden.

De diensten in Ommen beginnen om 09.30 uur.
Na de diensten wordt u uitgenodigd voor het gezamenlijk koffiedrinken.
Aansluitend is er een lunch. Dit vindt plaats in De Kern.

In Vinkenbuurt en Witharen starten we deze zondag samen met
een gezamenlijke tentdienst in de feesttent aan de koloniedijk 22.

Er is muzikale medewerking van  Gospel folk band we4Him uit Slagharen.
Voor de kinderen is er onder de dienst een activiteit.
De dienst begint om 10.30 uur. Vooraf is er vanaf 10.00 uur gelegenheid om samen koffie te drinken.
Na de dienst is er gelegenheid om gezellig na te praten / bij te praten met een kopje koffie.
Aansluitend zal er vanaf 12.15 uur gelegenheid zijn om te lunchen.

Ook in Ommen kunt u aanschuiven bij de lunch. Vanaf half twee kunt u dan in Ommen meedoen aan het middagprogramma van de startzondag of om 15.30 uur de Vesper bijwonen.

Tijdens het koffiedrinken en de lunch zijn er in Ommen activiteiten voor de kinderen. Er komt een luchtkussen en er zullen wat leuke dingen te doen zijn voor jullie. Ook kun je die dag mee doen aan een potje Lasergamen! Hoe cool is dat!
Het Kinderprogramma van PaKaN! is gewoon in en rond de Kern.

Ook voor onze 12+ jongeren wordt er natuurlijk weer een leuk programma georganiseerd door PaKaN! Voor jullie is er een eigen lunch en een tof programma. Programma start om 12:00uur, maar inloop is al eerder. Details en locatie volgen via de app en socialmedia. Mocht je niet in de app zitten en wel willen kun je altijd even contact op nemen met Thomas Abbes.

Na de lunch is er om 13.30 uur een fietstocht, deze wordt georganiseerd door de commissie ZWO (Zendings Werk Ommen)
Om 13.30 uur start de fietsroute vanaf de Kern in Ommen. In een mooie route door de mooie omgeving van Ommen komt u meer te weten over een aantal organisaties die door onze kerk worden ondersteund en zal er een leuke activiteit voor kinderen zijn. De lengte van de route is ongeveer 15 km. Kom allemaal gezellig mee fietsen en laat u verrassen!

Bij slecht weer zullen de organisaties zich presenteren in de Kern en zullen daar ook activiteiten zijn voor de kinderen! Tot ziens op 25 sept ember!

We sluiten deze startzondag af met een Vesper, om 15.30 uur, in De Kern, die wordt verzorgd door PaKaN! We blijven bij het thema ‘aan tafel’. De spreker is Thomas Abbes, muzikale medewerking zal worden verzorgd door Just4U uit Hoogeveen. Een (interactieve) dienst die ook zeker geschikt is voor jongeren. Ook zal het jeuddiaconaat deze zondag officieel worden afgetrapt. De vesper is voor mensen die hele dag mee doen, maar ook voor mensen die alleen hier bij aan willen sluiten! Iedereen is welkom!

Samen hopen we er een prachtige dag van te maken! Zien we u en jullie die dag ook?

De flyer alvast bekijken : flyer