Rondom Pasen tijdens de Corona crisis Rondom Pasen tijdens de Corona crisis
Als interkerkelijke werkgroep Rondom Pasen kunnen ook wij, door de Corona perikelen, de diensten in de Stille week niet verzorgen zoals we in gedachten hadden.
U kunt in het overzicht  lezen dat er hard wordt gewerkt om, ondanks alles, het toch mogelijk te maken de diensten in de Stille week via het internet te verzorgen zonder dat hier bezoekers bij aanwezig zijn.
We hopen dat u ook op deze manier samen met ons de vieringen wilt beleven, dat u op staat om samen op weg te gaan, op weg naar Pasen.
Houd u de website www.pkn-ommen.nl in de gaten voor de actuele stand van zaken aangaande de diensten in de Stille week.

WEEK VAN DE PASSIE
Sta op!…………..Op weg naar Pasen
Vier de stille week

Maandag 6 april:
Op www.pkn-ommen.nl wordt vermeld indien er een vesper viering vanuit de Rooms Katholieke kerk wordt verzorgt en wordt uitgezonden via www.kerkomroep.nl en/of www.kerkdienstgemist.nl

Dinsdag 7 april:
Op www.pkn-ommen.nl wordt vermeld indien er een vesper viering wordt verzorgd en wordt uitgezonden via www.kerkomroep.nl

Woensdag 8 april:

Witte Donderdag 9 april, Avondmaalsviering