Over het IMT Over het IMT
Wijziging openingstijden Interkerkelijk Missionair Punt in Pand25
Op enkele dagdelen in de week mogen vrijwilligers van het Interkerkelijk Missionair Team gebruik maken van Pand25 om mensen te ontvangen die toevallig langslopen, of die regelmatig tijdens openingstijden binnenkomen. Er is ruimte voor ontmoeting, een luisterend oor of een praatje. Ook kunnen er christelijke boeken en tijdschriften worden geleend en liggen er christelijke kaarten en cadeautjes die mee mogen worden genomen tegen een vrije gift.
Omdat er de komende maanden niet voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn en omdat er op de donderdagochtend weinig bezoekers komen, hebben we besloten om de openingstijden aan te passen en open te gaan als het (over het algemeen) drukker is in het centrum van Ommen. Per 1 april worden daarom de openingstijden:
Woensdagmiddag 13.30 – 15.30 uur
Zaterdagmiddag 13.30 – 15.30 uur
Mocht u interesse hebben om als vrijwilliger of invaller mee te draaien in het team, kom een keer langs of stuur een mail naar Ommenpand25@hotmail.com. Alvast bedankt!
Met vriendelijke groet,
Interkerkelijk Missionair Team