World Servants reis uitgesteld World Servants reis uitgesteld
World Servants reis Oeganda uitgesteld naar 2022

Helaas heeft World Servants moeten besluiten dat we komende zomer niet op reis kunnen. Veiligheid en gezondheid zijn de belangrijkste criteria voor World Servants bij het organiseren van de projecten en corona creëert teveel onzekerheid daarover.

Het project wordt verschoven naar de zomer van 2022, zodat we toch kunnen meebouwen aan verandering in Oeganda. Ons project zal dan waarschijnlijk plaats gaan vinden van 16 juli tot 5 augustus.

World Servants is er blij mee dat we samen kunnen blijven bouwen aan verandering en samen kunnen afmaken waaraan we begonnen zijn. "Corona houdt ons dit jaar tegen, maar dat stopt onze passie om het verschil te maken niet!

In 2022 gaan we doen wat we van plan waren en beloofd hebben aan de mensen in de projectlanden en onze duizenden sponsors. En tot die tijd trekken we samen op om dat voor elkaar te krijgen."

We gaan er het komende jaar voor om onze deelnemersbijdrage bij elkaar te krijgen en we  gaan ons inzetten voor de extra challenge om meer geld op te halen voor ons project in Oeganda! De collecte op 28 maart bevelen we daarom wel van harte aan! Doneren kan ook via geef.ws/ommen


 
terug