Week van Gebed: 19-26 januari 2020 Week van Gebed: 19-26 januari 2020
Plaatsen en tijden : onderaan deze tekst !

“Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons”
(naar Handelingen 28 vers 2)
Het buitengewone staat centraal tijdens de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen in 2020. Geïnspireerd door de buitengewone vriendelijkheid die in Handelingen 28 naar voren komt, daagt de Week van Gebed ons uit om te streven naar meer dan het gewone.
De centrale Bijbeltekst voor de gebedsweek komt in 2020 uit het laatste deel van het boek Handelingen, hoofdstuk 27 vanaf vers 18 tot hoofdstuk 28 vers 10. Hierin is te lezen hoe Paulus en zijn reisgenoten schipbreuk lijden op Malta, en daar met buitengewone vriendelijkheid opgevangen worden. Op 10 februari wordt deze gebeurtenis nog altijd door de christenen op Malta herdacht en gevierd. Zij hebben dit jaar het materiaal voor de gebedsweek voorbereid. Door te bidden sluiten we ons aan bij miljoenen christenen die wereldwijd samen komen om te bidden.

Gebedsbijeenkomsten: aanvang 19:30 uur
Ma 20 jan   - Hervormde Kerk                          (Kerkplein 1)
Di 21 jan    - Evangelische Gemeente             (Chevalleraustr 16)
Woe 22 jan - RK Kerk "St Brigitta"                   (N. Bogelstraat 1)