BAKSTEEN VERKOOP ACTIE SOVO BAKSTEEN VERKOOP ACTIE SOVO
Inmiddels zijn alle papieren en handtekeningen om te kunnen bouwen binnen. Door één van de kerken in Velyki Luchky is een stuk grond geschonken, waarop het huis gebouwd kan gaan worden. Petro is al druk bezig met de bouw, (op de pkn app,  SOVO groep kunt de vorderingen van de bouw volgen)  Nadat er 4 bestuursleden van SOVO een bezoek hebben gebracht aan Dianne en Petro en hebben gezien en beleefd hoe de situatie momenteel is in Velyki Luchky en omgeving, kunnen wij beamen dat het verantwoord is om in de huidige oorlogssituatie in deze omgeving te gaan bouwen en willen Dianne en Petro hierbij van harte ondersteunen.

Om de bouw van het bejaardentehuis te bekostigen zullen wij diverse acties gaan voeren en één van deze acties is de verkoop van bakstenen.

Hiermee kunt u eigenaar worden van één of meerdere bakstenen. De bakstenen zijn te koop voor
10 euro per stuk. Bij de baksteen hoort een op naam gesteld certificaat van echtheid, waarmee de aanschaf wordt bevestigd. De certificaten zijn gedrukt in een gelimiteerde oplage en worden voorzien van een uniek nummer. Uw naam (of bedrijfsnaam) wordt op het certificaat vermeld en ook het aantal gekochte bakstenen.
Op onze website www.sovo-ommen.nl zal worden aangegeven hoe de verkoop vordert en wat de totale verkoop heeft opgebracht.

Door overboeking van 10 euro of een veelvoud hiervan naar NL26RABO 0348949715 t.n.v. Stichting Ommen voor Oekraïne en onder vermelding van “Bakstenen” en uw adres, kunt u uw steentje bijdragen aan de realisatie van een veilig thuis voor de ouderen in Velyki Luchky e. o.
Zodra het geld binnen is, gaan wij voor u aan de slag en ontvangt u de baksteen en het certificaat thuis.

Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met
Erna 06-12613437 of Plonie 06-29151119

 
terug