Problemen Kerkomroep Problemen Kerkomroep
De laatste weken geeft het meekijken vaak problemen, de verbinding hapert, wordt regelmatig onderbroken of het meekijken lukt soms helemaal niet. Zit je net lekker op de bank met elkaar en dan kun je niet meekijken…., we horen het als commissieleden de afgelopen weken te vaak en snappen de frustraties daardoor. Sinds de corona maatregelen heeft Kerkomroep te maken met soms wel een vertienvoudiging van het aantal gelijktijdige kijkers! Voor de corona tijd hadden we gemiddeld een 100 kijkers per dienst per kerk, reken maar uit. 
Laatste nieuws: Inmiddels hebben we van Kerkomroep het bericht ontvangen dat het komende zondag goed zou moeten gaan.
lees meer »
 
Aanmelden Kerkdiensten Aanmelden Kerkdiensten

Inmiddels hebben meer dan 300 gemeenteleden zich aangemeld. Let u bij de aanmelding op het vermelden van het juiste e-mailadres? Voor de oppasdienst en de kindernevendienst is het wenselijk dat u naast uw namen ook aangeeft hoeveel kinderen naar de kindernevendienst gaan of de oppasdienst. Wilt u dit aangeven met KND OB (onderbouw) of BB (bovenbouw) en dan het aantal kinderen en OPP en dan het aantal kinderen? Mocht u tegen problemen aanlopen bij het aanmelden of bij het aanpassen van gegevens, mail dan naar reserveren@pkn-ommen.nl. Als beheerders kunnen we de gewenste aanpassingen dan voor u doorvoeren.

Beheerders Kerktijd PKN Ommen.

lees meer »
 
De Hervormde Gemeente zoekt een predikant(e) De Hervormde Gemeente zoekt een predikant(e)
lees meer »
 
De reeks Bemoedigingen is afgesloten De reeks Bemoedigingen is afgesloten
lees meer »
 
Bericht van de Kerkenraden Bericht van de Kerkenraden
lees meer »
 
Een luisterend oor, ook nog in de maand september! Een luisterend oor, ook nog in de maand september!
lees meer »
 
Contactadressen Contactadressen
Klik hier voor alle contactadressen.
lees meer »
 
Welkom op onze website Welkom op onze website

Op deze website van de Protestantse Kerken Ommen vindt u vooral informatie over komende activiteiten en praktische informatie over de organisatie van onze beide gemeenten, de commissies en werkgroepen en contactpersonen waar u terecht kunt met uw vragen of suggesties.

Lijkt het u leuk om mee te helpen, hetzij met de website òf met de social media, òf heeft u tekst voor één van de rubrieken, laat het ons dan weten via: info@pkn-ommen.nl

lees meer »
 
Facebook Facebook
 
Klik naar de Landelijke PKN site Klik naar de Landelijke PKN site
lees meer »