Gezamenlijke kerkdiensten op Dankdag Gezamenlijke kerkdiensten op Dankdag
Op woensdag 4 november 2020 is het Dankdag en zijn er twee gezamenlijke avonddiensten in de Gereformeerde Kerk in Ommen en in Gebouw Irene in Witharen. Voor deze gezamenlijke diensten worden per kerkgebouw 15 gemeenteleden uit de Gereformeerde Kerk uitgenodigd en 15 gemeenteleden uit de Hervormde gemeente. Extra aanmelden hiervoor is niet nodig.
 
Opvolging ds. Tabitha Keuning Opvolging ds. Tabitha Keuning
lees meer »
 
Update corona maatregelen per 7 oktober Update corona maatregelen per 7 oktober
         
                              afstand        mondkapje         niet 
                              houden          dragen           zingen
lees meer »
 
Voorbereiding voor ouders voor de KND zondag25 okt Voorbereiding voor ouders voor de KND zondag25 okt
lees meer »
 
Bericht van de kerkenraad Hervormde Gemeente Bericht van de kerkenraad Hervormde Gemeente
lees meer »
 
Aanmelden Kerkdiensten Aanmelden Kerkdiensten

Inmiddels hebben 407 gemeenteleden zich aangemeld. 154 gemeenteleden voor de Gereformeerde Kerk Ommen, 153 voor de Hervormde Kerk Ommen, 30 voor de Hervormde Kerk Vinkenbuurt en 70 voor gebouw Irene Witharen. Let u bij de aanmelding op het vermelden van het juiste e-mailadres? Voor de oppasdienst en de kindernevendienst is het wenselijk dat u naast uw namen ook aangeeft hoeveel kinderen naar de kindernevendienst gaan of de oppasdienst. Wilt u dit aangeven met KND OB (onderbouw) of BB (bovenbouw) en dan het aantal kinderen en OPP en dan het aantal kinderen? Mocht u tegen problemen aanlopen bij het aanmelden of bij het aanpassen van gegevens, mail dan naar reserveren@pkn-ommen.nl. Als beheerders kunnen we de gewenste aanpassingen dan voor u doorvoeren.

Beheerders Kerktijd PKN Ommen.

lees meer »
 
Contactadressen Contactadressen
Klik hier voor alle contactadressen.
lees meer »
 
Welkom op onze website Welkom op onze websiteOp deze website van de Protestantse Kerken Ommen vindt u vooral informatie over komende activiteiten en praktische informatie over de organisatie van onze beide gemeenten, de commissies en werkgroepen en contactpersonen waar u terecht kunt met uw vragen of suggesties.

Lijkt het u leuk om mee te helpen, hetzij met de website òf met de social media, òf heeft u tekst voor één van de rubrieken, laat het ons dan weten via: info@pkn-ommen.nl

lees meer »
 
Facebook Facebook