Bericht van het Pastoraal team NoordWest. Bericht van het Pastoraal team NoordWest.
Op de vergadering van woensdag 24 april jl. heeft het team het nodige besproken over wat er leeft binnen het geografische gebied waar wij ouderling of pastoraal medewerker zijn.
Hoe moeilijk de gemeenteleden het vinden dat er geen wijkdominee of wijkouderling meer is.
Daarom is er een folder gemaakt die bij bezoek gegeven kan worden aan de gemeenteleden.
Daarin staat informatie over het pastorale team, de dominee en de coördinator.

Tevens kan de ouderling of pastoraal medewerker zijn of haar naam en telefoonnummer op de folder schrijven voor eventueel contact bij ziekte en/of overlijden.
Elke ouderling en pastoraal medewerker kan tijdens de vergadering bespreken waar hij of zij tegenaan loopt tijdens een bezoek. Vaak zijn het kleine dingen maar soms ook een bezoek wat je bij blijft en dan is het fijn om dit met het team te delen.

Gerrit Vogelzang zal als ouderling op zondag 19 mei afscheid nemen in de kerk. Na 12 jaar lief en leed, zowel binnen het team als bij de gemeenteleden, gaan we hem en zijn inbreng erg missen.

Wij hebben geen opvolger voor Gerrit Vogelzang kunnen vinden en dat betekent dat ons groepje weer iets kleiner is geworden.
Wie, o wie wil er pastoraal medewerker of ouderling worden? Hij of zij kan zich melden bij Wilma Ekkelkamp, coördinator, wilmaekkelkamp@hotmail.com of Jolanda van Beesten, voorzitter, vanbeestenj@gmail.com.
Onze volgende vergadering staat gepland op woensdag 3 juli a.s..


 
terug