Certificaatuitreiking cursus TVG en aanmelding nieuwe cursus. Certificaatuitreiking cursus TVG en aanmelding nieuwe cursus.
Niet alleen de omgang en begrip voor elkaar en elkaars standpunten, maar vooral de vakken en wat men daarvan opgestoken heeft is een waardevolle invulling van de tijd die men er ingestoken heeft. Het geloof heeft een diepere plaats gekregen en het zicht op God en Zijn werk een geweldige impuls gegeven, dit is bagage voor je leven. Aldus de cursisten.
Heeft bovenstaande uw aandacht getrokken en wilt u ook meer weten van het christelijk geloof en alles wat daarmee van doen is, meldt u zich dan aan voor de komende cursus.
De cursus start weer op 31 augustus 2024 in kerkelijk centrum Sion in Rijssen. Aanvang 8.45 uur deze morgen in verband met de gezamenlijke opening. De reguliere begintijd is 9.00 uur.

Verdere informatie staat ook op de website van de Hervormde Gemeente Rijssen, http://tinyurl.com/TVG-Rijssen

De vakken zijn:
Oude Testament: Ds. W. Goossen, Vriezenveen
Nieuwe Testament: Ds. W. van Boeijen, Dedemsvaart
Kerkgeschiedenis: Dhr. W. Groenewegen, Rijssen
Dogmatiek: Ds. G. Herwig, Hoge Hexel
Ethiek: Ds. B.J. Heusinkveld, Daarle
Pastoraat-Diaconaat: Ds. G. de Goeijen, Den Ham
Gemeente opbouw: Ds. H. van Wingerden, Rijssen
Catechetiek: Dhr. J. Wassink, Enter
Opgaaf en nadere informatie bij de cursusleider Ds. K.A. Hazeleger uit Westerhaar, tel. 0546- 625223 Email: k.a.hazeleger@hetnet.nl , of bij de secretaresse, Ria Harbers, tel: 06-20581532    Email: tvgrijssen@gmail.com

 
terug